ویسکوزیته تاثیر زیادیی بر بازده و مصرف انرژی دارد


در بازار امروزه دستگاه‌های برش هیدرولیکی، بازده انرژی تقریبا به همان اندازه نوآوری فنی حائز اهمیت است. قدرت انتقال سیال هیدرولیک یکی از اجزای کلیدی یک سیستم هیدرولیکی است. استفاده از یک سیال هیدرولیک تک‌درجه‌ای باعث انتقال حرارت ضعیف، هدررفت انتقال قدرت، کاهش پاسخ به دستگاه‌های کنترلی و تنش اکسایشی در سیستم هیدرولیک می‌شود.

هنگامی که سیال هیدرولیک سرد است، ضخیم بوده و ویسکوزیته آن بالا است. این ویسکوزیته بالا باعث افزایش سطوح اصطکاک می‌شود. با این حال، سیال هیدرولیک داغ نازک می‌شود و کاهش ویسکوزیته آن می‌تواند منجر به نشت جریان و آسیب‌های ناشی از استهلاک شود. در هر صورت، عملکرد سیستم هیدرولیک ضعیف می‌شود. این نوع از سیال هیدرولیک که ویسکوزیته آن به شدت متغیر بوده و به دما بستگی دارد، سیال تک‌درجه‌ای نامیده می‌شود.

دمای بالا دشمن ویسکوزیته پایدار است. با افزایش دما، سیال نازک می‌شود و در برخی موارد باعث ایجاد تماس فلز با فلز می‌شود. این سیال با ویسکوزیته پایین باعث افزایش استهلاک و فرسودگی می‌شود و به این ترتیب هزینه های تعمیرات و خرابی دستگاه را افزایش می‌دهد.

سیال‌های هیدرولیکی که مخصوصا برای حفظ سطح بهینه ویسکوزیته در محدوده‌های وسیع دمایی فرموله شده‌اند، سیال چند درجه‌ای نامیده می‌شوند. سیال‌های چند درجه‌ای با حفظ تعادل هیدرولیکی-مکانیکی و بازده حجمی در تجهیزات، از دستگاه‌ها محافظت می‌کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عاملیت بهران و نماینده بیرینگ های SKF & FAG